Евродепутатът Николай Бареков продължава острата си атака към Анна Цолова,

...
Евродепутатът Николай Бареков продължава острата си атака към Анна Цолова,
Коментари Харесай

Бареков посече Цолова и Николаев: Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка сутрин, и дайте обяснение за луксозните си имоти и слугуването на мафията

Евродепутатът Николай Бареков продължава острата си офанзива към Анна Цолова, Виктор Николаев, Антон Хекимян и други тв публицисти по отношение на закупени от тях скъпи парцели и слугуването им на олигархични кръгове. Ето какво написа тази заран в обществената мрежа той: АБРО, на което съм бил в Управата, и то скочи в отбрана на морала (липсващия) на четворката от блоковете на БТВ и Нова - Анна Цолова, Анна Тодорова, Виктор Николаев и Антон Хекимян. Забележете, били атакувани по " съмнителни стандарти " от фб профила на евродепутата Николай Бареков!!! Какъв голям боязън от Истината.

Цели две национални малките екрани - манипулатори се уплашили от моя фб профил и помолили АБРО да ги пази от страшния Бареков! Дори още не съм изнесъл обстоятелствата за парцела в центъра на София на Викторчо. А жителите от акцията " Група за цивилен отпор против корупцията и наглостта в медиите " към момента събират данни и детайлности за съмнителното замогване на другите двама. Страхът е по-силен от тока. Той ги издава.

Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка заран, и дайте пояснение за първокласните парцели, които сте накупили през 2014-а! Не се крийте зад умрялото АБРО и персоналната Асоциацийка на ментора ви ИвА Прокопиев! Щом един погубен от вас и мафията, на която слугувате, Бареков ви уплаши, очевидно сте доста, доста насрани.

Излезте от лайната на корупцията и поръчковата публицистика и дайте пояснение пред обществото. Истината идва! Вие превърнахте публицистиката в кенеф, истината унищожихте и сте плебеи на подправените вести. Възмездието за бездарните и жалките манипулатори е скоро.

Въпрос към някогашните ми сътрудници от АБРО:
Откога стана морално недопустимо жители, какъвто съм и аз, да подават сигнали в обществото, медиите, фейсбук и Прокуратурата за корупция измежду публицистите и незаконната симбиоза власт-медии. Самият аз бях жертва на вашите медии и изцяло оправдан от гласоподавателите ми и от Прокуратурата и Национална агенция за приходите след доста тежка и щателна инспекция, лишила цели две години. Докато бях в тежка съпротива. Но вашите неистини и клюки във връзка с мен и партията ми не стопират. Спазвате ли вие стандарта, " сътрудници "?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР