Евродепутатът Николай Бареков призовава лидерите от малката коалиция Валери Симеонов

...
Евродепутатът Николай Бареков призовава лидерите от малката коалиция Валери Симеонов
Коментари Харесай

Бареков зове Симеонов и Каракачанов да размислят за поканата му

Евродепутатът Николай Бареков приканва водачите от дребната коалиция Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да премислят отношението си и да одобряват поканата му за основаване на патриотично консервативно обединяване, както това е направил водачът на " Атака " Волен Сидеров .

Николай Бареков изрича и страдание, че с отправената покана " в качеството ми на европейски политик, получил интернационално самопризнание " е провокирал сходен " прочувствен изблик, демонстрация на злоба и експанзия " от страна на водачите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.

 Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ
Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ

Следващата седмица " Атака " подава документи за участие

" Като водач на единствената приета политическа партия в Европа /ПП " Презареди България " и член на европейското управление на консерваторите /АКРЕ/ с голяма паника следя всекидневните кавги в консервативно-патриотичната част на българското ръководство ", декларира Бареков.

Оказва се, че искайки да направя положително за консервативната концепция в България и в Европа, съм на път да разпадна цяло държавно управление на " стабилността " , без даже да участвам на територията на България, а доста постоянно и на територията на европейския континент, показва евродепутат Бареков.

Той се надява и протичащото се да не е " поради персоналното отношение на избрани политици към неговата личност ".

Николай Бареков благодари на Волен Сидеров и Политическа партия " Атака " за това, че са откликнали на поканата му и ще имат представителите на форума на консерваторите в Кишинев. Там, съгласно Бареков, ще бъде показана концепцията за основаване на огромен закостенял блок, който да поведе борбата против неолиберализма на идните европейски избори .

 НФСБ желае оставката на Сидеров като ръководител на депутатите патриоти Обновена
НФСБ желае оставката на Сидеров като ръководител на депутатите патриоти

НФСБ снема доверието от Волен Сидеров

" Обръщам се към Валери Симеонов, водач на НФСБ, и Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация, с апела да обмислят събитията от последните дни , да откликнат също на моята покана и да вземат присъединяване в най-висшия конгрес на европейските консерваторите. "

Николай Бареков предлага и да покрие от персоналните си средства разноските им по пътуването до Кишинев.

" Обръщам се и към сътрудниците ми от България с молбата да не изпитват ревнивост към моята позиция, носеща ми легитимация в Европа, тъй като ще положа нужните старания опитът, натрупат в най-висшите консервативни среди, да бъде предаден на моите политически наследници в България ", приключва Николай Бареков.

 Вътрешна македонска революционна организация не взема страна в спора Сидеров-Симеонов
Вътрешна македонска революционна организация не взема страна в спора Сидеров-Симеонов

Незряло е да се нарушава постигнатото обединяване

Припомняме, от няколко дни обединението сред патриотите още веднъж се тресе , откакто водачът на " Атака " Волен Сидеров атакува колегата си Валери Симеонов. Надписи, предавани по телевизия " Алфа " упрекват Валери Симеонов и Цветан Цветанов в налагане на " джендъризма " и " еднополовите бракове ".
Днес от НФСБ желаеха Волен Сидеров да се отдръпна като ръководител на ПГ на Обединени патриоти, което нагнети тлеещия още от лятото спор сред Сидеров и Симеонов.

Това обаче покачва съществено напрежението в огромната коалиция, макар уверенията на Цветан Цветанов за непоклатимост.

Миналата седмица Волен Сидеров искаше към този момент оставката на вътрешния министър Младен Маринов поради скандал на пътя сред брачната половинка му Деница Сидерова и различен водач. Тогава военният министър Каракачанов бе безапелационен , че няма учредения за настояването на Волен Сидеров. Валери Симеонов също не поддържа настояването .

И до този миг няма изясненост обаче кой ще е новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, като неяснотата съответства с подаването на оставка от страна на националния координатор на " Атака " , който е и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи по време на държавното управление на Пламен Орешарски, Светлозар Лазаров.
Няколко дни по-късно телевизия " Алфа " спря да излъчва излъчвания и на екрана се виждаше надпис призоваващ за аргументите за това да се пита държавното управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР