Евродепутатът Николай Бареков приключи петте си години в ЕП. Преди

...
Евродепутатът Николай Бареков приключи петте си години в ЕП. Преди
Коментари Харесай

Бареков се изфука: Аз съм успял журналист, политик и баща на 4 деца

Евродепутатът Николай Бареков завърши петте си години в Екологичен потенциал. Преди новите избори той не пропусна да се похвали с работата си в Брюксел и да изчетка самичък себе си, написа " Разкрития ".

``
реклама

Ето какво съобщи Бареков в мрежата преди броени часове, предаваме думите му буквално:

„ Сърфирам на главите на всички протестъри и демократични джендъри. Алгоритъмът трябваше да им светне в главите като алена лампа, само че уви!… Простият си е елементарен.

Какво не одобряват? Не могат да преживеят триумфа ми като публицист и политик, получил доверието на стотици хиляди българи. Признанието ми по света. Образованието ми. Семейството ми. Това, че съм осъществен човек и татко на четирима сина.

Признаването ми за фактор от консерваторите от целия свят – от Япония, Корея, Русия до Англия и Съединени американски щати. Разкрих далаверите и кражбите от народа на такива като Прокопиев, Донев и останалите им съучастници.

Създател съм на модерната българска публицистика, опорочена и смазана от баджаците и джендърите. Аз съм всичко това, което българските джендъролиберасти не СА. Аз съм техният хубав призрачен сън.

Тях ги чака забвение, затвор и проваляне. Мен ме чака триумфът и признанието след моя oblivion. Oblivion, dear. Научете и “умните ” думи на британски “, написа Николай Бареков.

След което в особено видео изиска амнистия от гласоподавателите си по тази причина, че е позволил лицето Ангел Джамбазки в листите на предходните избори:

„ Извинявам се на четвърт милион българи, които през 2014 гласоподаваха за мен и ББЦ, а получиха Джамбазки в Екологичен потенциал! “, сподели Бареков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Blue hills (преди 1 минута) Рейтинг: 18259 | Одобрение: 9284 Само последното е правилно..., в случай че си сигурен де.. Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР