Евродепутатът Николай Бареков посочи болезнените истини за т.нар. патриотичната част

...
Евродепутатът Николай Бареков посочи болезнените истини за т.нар. патриотичната част
Коментари Харесай

Бареков: Да, аз НЕ се ПРОДАДОХ на ГЕРБ! Питайте Джамбазки кой го избра, защо говори от името на „враговете си” ГЕРБ и евромафията от ЕНП?

Евродепутатът Николай Бареков уточни мъчителните истини за така наречен патриотичната част на политическата „ класа” у нас.

Ето цялостния коментар на Бареков във Facebook:

Каква е логиката, другари, господин Джамбазки да влезе от нашата листа в Европейския парламент като съперници на ГЕРБ и в този момент да държи речи от името на държавното управление на ГЕРБ в Европарламента? Сега той бил “представител на националистите, Атака и НФСБ”, а те се явиха като наши съществени съперници на Евроизборите 2014 и не излъчиха нито един евродепутат. Защо през днешния ден представителите на Вътрешна македонска революционна организация господин Джамбазки и неговият началник Каракачанов се подиграват с 250 хиляди гласоподаватели на ББЦ, изпратили ни в Европа като опция на статуквото най-много в лицето на ГЕРБ и евромафията от ЕНП? Дори Сидеров припомня на Джамбазки кой го е избрал, а той се прави на ударен. Защо никой не го пита заран по студиата за какво адвокатства на враговете на своите същински гласоподаватели? За мен въпросът има ли морал в българските политици от дълго време е явен: НЯМА. За това не станах част от тяхната тайфа и не се продадох на ГЕРБ. Останах си на правилата и вследствие на това: бях обруган от всички и бе съсипвана методично моята известност и името ми, градено с 25 години труд. Жалка, долна работа.....отвратително.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР