Евродепутатът Николай Бареков обяви, че намеренията за създаване на "консервативен"

...
Евродепутатът Николай Бареков обяви, че намеренията за създаване на "консервативен"
Коментари Харесай

Заради ксенофобия и расизъм никога Атака и Лазаров няма да бъдат приети за Консерватори

Евродепутатът Николай Бареков разгласи, че желанията за основаване на "консервативен " политически план са неуместни.

Ето и обявата на Бареков във Facebook:

Сега във връзка парадокса, че Светльо Лазаров, Сидеров дружно с останките от Атака и МВРО щели да вършат някакъв "консервативен " политически план. Това е идеологически и честен парадокс. Това е договорка с Движение за права и свободи, да ги финансира и прати подлогите си в Екологичен потенциал. Нищо срещу. Просто там имат 0 късмет да попаднат в Групата на Консерваторите.

Аз членувам в Алианса на Консерваторите и съм член на Бюрото му и ви убеждавам, че Атака и сходни няма да бъдат признати. Дори не бихме ги изслушали, тъй като имат дебели досиета при нас като отявлени ксенофоби и расисти. Те са токсични за всеки що годе естествен политик в Европа.

Дори по-крайни Алинаси като този на Льо Пен не биха ги приели, тъй като се гнусят от признака на ксенофобията, расизма и антисемитизма - Атака. Точка. Защо обаче баджак Хекимян им дава по този начин напоително словото?

Защо баджакът не задава въпроси за убитите служители на реда и цялостния неуспех на Министерство на вътрешните работи по времето на безусловно проваления основен секретар, който изпълняваше само политически поръчки ясно от къде. Срещу възнаграждение под масат ли не чуваме тези въпроси? И в случай че да, то от кое място са мангизите?

Остава въпросът обаче: кому е нужно да разиграва този на ниска цена фарс с сходни човеци. Или тази подигравка е опит да се тества лимита на толерантност на българските гласоподаватели, които могат да сдъвчат и преглътнат всяка мръсотия...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР