Евродепутатът Николай Бареков, който е председател на Презареди България, е

...
Евродепутатът Николай Бареков, който е председател на Презареди България, е
Коментари Харесай

Четирима евродепутати - целта на коалицията Бареков-Сидеров

Евродепутатът Николай Бареков , който е ръководител на " Презареди България ", е презентирал " Атака " и ръководителя ѝ Волен Сидеров пред европейските консерватори .

Официалното показване на новата коалиция се състояло в молдовската столица Кишинев по време на среща на високо ниво на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа (АКРЕ).

Уточнява се, че " Атака " публично е подала писмо за желание за участие в АКРЕ .

 Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ
Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ

Следващата седмица " Атака " подава документи за участие

Пред управлението и членовете на АКРЕ Николай Бареков обявил обединението за идните избори за Европейски парламент и оповестил, че е поканил " Атака " в качеството ѝ на " достоверна консервативна мощ с история и мощни позиции в България ".

Пред европейските консерватори евродепутатът обяснил задачите пред бъдещото обединяване. " Стремим се към спечелването на четири мандата ", безапелационен бил Бареков и допълнил: " Очаквам Вътрешна македонска революционна организация и доста други обединения да се причислят към диалозите за огромното патриотично обединяване. "

Бареков обяснил, че в диалозите с бъдещите сътрудници щели да бъдат сложени три условия, едното от които е битка с расизма, ксенофобията и всички прояви на антисемизъм .

 Борисов разискал бъдещето на Екологичен потенциал с Бареков, Сидеров и Ян Захрадил
Борисов разискал бъдещето на Екологичен потенциал с Бареков, Сидеров и Ян Захрадил

Борисов също вижда общ път на ЕНП с консерваторите

Президентът на АКРЕ Ян Захрадил декларирал, че бил убеден в триумфа на бъдещия съюз, изключително откакто персонално се бил уверил в капацитета за триумф на Бареков и Сидеров в София предходната седмица. Тогава консерваторът се срещна с премиера Бойко Борисов, където беше разисквана възможното общо ръководство сред ЕКР и ЕНП в идващия Европейски парламент.

" В името на обичайните полезности, в името на повече суверенитет за страните в Европа, в името на бъдещата Европа на отечествата и един реформиран Европейски съюз! " - с тези думи Сидеров връчил заявката си за участие в АКРЕ.

От пресцентъра на Бареков означават, че изявленията на двамата провокирали бурни аплодисменти в залата .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР