Евродепутатът Николай Бареков коментира актуалната тема Банско. BNews публикува коментара

...
Евродепутатът Николай Бареков коментира актуалната тема Банско. BNews публикува коментара
Коментари Харесай

Бареков: Нова и БТВ могат да си обединят новините в Баджак Тв Новините! Кажете на другаря Розовобуз Прокопов, че времето ви/му свърши…

Евродепутатът Николай Бареков разяснява настоящата тематика Банско. BNews разгласява коментара му от Facebook прфила:

Новините на Нова и БТВ копи пейст и довечера: "Цялата страна стачкува против втория въжен превоз ". В София и Варна близки проекти на 10-20 индивида. Стари плакати от 2013, когато същите изхабени, нелепи, неумити лица бяха "умни и красиви " и сваляха Орешарски. Иначе били "стотици ".

Стотина, двеста индивида общо, бих споделил. Пак ни разделиха на протестиращи и контрапротестиращи. На "умни и красиви " и на тъпи и грозни, каквито, допуска се, съгласно Нова и БТВ сме всички останали българи, които не са на улицата в този вечерен час. Ами ние сме при децата си, какво като караме ски или вървим в Банско от време на време....? Манипулират ни.

Интервюта с няколко жители (семпли), показани с дребни имена, като "Милена и Ивайло ", които рисуват плакатчета с децата си. Водни боички. Спасяват Пирин. Идилия....Мили ми, орешарчета, кажете на другаря Розовобуз Прокопов, че времето ви/му свърши. Каквото беше беше, който можахте излъгахте. Оставете децата си на мира и се прибирайте в къщи. Ние, естествените хора (7 милиона без 200 души + сем. Розовобузести), не желаеме да участваме в олигархичните ви войни. Научете се да работите нещо друго, с изключение на да крякате и викате против възнаграждение по малкия екран. А Нова и БТВ скоро могат да си обединят новините в обща стратегия - " Баджак Тв Новините " и да спестят пари от двойни живи връзки, репортерчета и продюсъри.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР