Евродепутатът Николай Бареков и лидерът на ПП „АТАКА“ Волен Сидеров

...
Евродепутатът Николай Бареков и лидерът на ПП „АТАКА“ Волен Сидеров
Коментари Харесай

Николай Бареков и Волен Сидеров провеждат интензивни срещи в Брюксел

Евродепутатът Николай Бареков и водачът на Политическа партия „ АТАКА “ Волен Сидеров са на делово посещаване в Брюксел.

В рамките на визитата двамата реализираха редица срещи с европейски депутати и водачи на европейски партии. Сред тях бяха съпредседателят на Групата на Европейските консерватори и реформисти професор Решард Легутко и генералният секретар Франк Барет.

По време на съвещанията с представителите на Екологичен потенциал Николай Бареков и Волен Сидеров са представители идята си за основаване на огромен Консервативен алианс в България за идните европейски избори и лъчение на евродепутати, които да се причислят към Групата на ЕКР като българска делегация.

Лидерът на АТАКА е развил концепцията си за лъчение на четири евродепутатски мандата, а водачът на „ Презареди България “ - за коалиция сред ЕКР и ЕНП в границите на бъдещия Европейския парламент. Пред консерваторите двама са анализирали както обстановката в България, по този начин и бъдещето на Европейския парламент и Европейския съюз.

Кулминацията на визитата ще бъде награждаването на водача на Алианса на европейските консерватори и реформисти Ян Захрадил с почетен знак "Ябълка на мъдростта и познанието " на УниБИТ,

поради дейната му позиция за ролята на младежите за бъдещето на Обединена Европа и за принос към Университетската младежка академия за ръководство на познания. Захрадил ще получи наградата на публична гала по връчване, която ще се организира довечера по време на конференция в Брюксел, на която хазаин е евродепутатът Николай Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР