Евродепутатът и заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки влиза в битката

...
Евродепутатът и заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки влиза в битката
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки влиза в битката за София

Евродепутатът и заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки влиза в борбата за кмет на София.

Новината заяви вонният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов пред публицисти при формалното показване на кандидатурата на Джамбазки за идните локални избори, планувани за 27 октомври.

Припомняме, че решението Вътрешна македонска революционна организация е да се яви независимо на изборите за локална власт на 27 октомври 2019 година
 Вътрешна македонска революционна организация влизат сами в борбата за София Обновена
Вътрешна македонска революционна организация влизат сами в борбата за София

В близо 30% от общините в България ще бъдат с НФСБ под разнообразни форми

Местните избори са доста по-важни от парламентарни и всевъзможни други избори , тъй като хората, които се избират за кметове зависи директно ежедневният проблем на всеки български жител , акцентира Каракачанов.

По думите му кандидатурата на Джамбазки е мощна и има своя не дребен опит като общински консултант и човек, който се е борил за решение проблемите на стоицата.
 Лидерите в България са малко, откри Каракачанов
Лидерите в България са малко, откри Каракачанов

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация не сподели дали Джамбазки влиза в борбата за София

От своя страна претендентът за кмет на София Ангел Джамбазки благодари за издигнатата му кандидатура за кмет и съобщи, че София има потребност от това да бъде представлявана от кмет, кметове на региони, които пазят ползите на столичани.

" София има потребност от отношение към кварталите , от внимание към транспортната скица за Околовръстното. София не е единствено жълтите павета , София е и " Дружба ", " Люлин ", " Ботунец ". В София има потребност да се обърне внимание на младите фамилии за подкрепяне на образованото семейство. София има потребност от това да бъдат възобновени местата за всеобщ спорт , с цел да може младежите да бъдат изтеглени от наркоразпространението ", подчертава Джамбазки.

По думите му Витоша би трябвало да бъде отворена за софиянци, с цел да може хората да имат опцията да стигнат до нея. Воеводите ще показват своята детайлна управническа стратегия и листата си за локалните избори през другата седмица. Едни от задачите в управническата стратегия на Вътрешна македонска революционна организация ще бъде битката за публичен ред и сигурност , камери за видеонаблюдение, повече общинска полиция и възлагане на администрацията за срутване на противозаконните цигански гета в столичните квартали " Захарна фабрика " и " Христов Ботев ".

" Всички тези миязми на града би трябвало да бъдат изринати и отстранени ", закани се евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

В рамките на превоза Вътрешна македонска революционна организация ще упорства за нови рейсове, които да могат да возят хората до метростанциите. По отношение на " Софийска вода " воеводите упорстват или за предоговаряне или за преустановяване на концесията. За " Топлофикация " има два разновидността - или преструктуриране, или банкрут , уточни Джамбазки.

На балотажа Вътрешна македонска революционна организация ще работи за себе си и за това да имат кмет на София. Другата цел пред воеводите е да не позволен Движение за права и свободи да се промъкне в Столичния общински съвет (СОС). Според Джамбазки Движение за права и свободи желае да построи още един собствен храм в столицата, което не би трябвало да бъде допускано.

" Напред и нагоре. Работим за кмет! ", закани се Джамбазки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР