Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български

...
Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български
Коментари Харесай

Джамбазки сподели видео, в което мигранти бият децата си и заяви: Това ни натресе Меркел

Евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – показа в профила си във Facebook видео, в което се вижда по какъв начин мигранти на границата бият личните си деца.

,,Изгледайте деликатно това позорно видео. То образно демонстрира по какъв начин се отнасят "сирийските майки с деца " от Афганистан, Пакистан и Сомалия към личните си деца. А в този момент единствено си представете по какъв начин ще се отнасят с вашите деца... И какво ще причинят на европейските култури и цивилизация, в случай че употребяват деца по този метод. Това ни натресоха безотговорността на Меркел и изстъпленията на розовия башибозук'', написа българският евродепутат като текст към споделеното видео.



,,А впрочем, всичкото розов-джендър-талибан от отворено общество, дебъ и впрочем соросоидни грантояди нещо се покриха в миша дупка. Сал един дневник продължава да лъже и манипулира позорно, само че неумело, повтаряйки сляпо лъжите и операциите на политически-импотентните заводи за подправени вести оттатък океана, претенциозно наричащи се "медии ", добави още Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация –.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР