Евродепутатът Ева Майдел и народните представители Александър Ненков и Христо

...
Евродепутатът Ева Майдел и народните представители Александър Ненков и Христо
Коментари Харесай

Депутати и евродепутати от ГЕРБ разговаряха с Манфред Вебер

Евродепутатът Ева Майдел и народните представители Александър Ненков и Христо Гаджев разговаряха с ръководителя на парламентарната група на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер. Срещата се състоя на 20 ноември 2019 година в Загреб по време на Конгреса на ЕНП в хърватската столица.

„ Като най-голяма политическа мощ в Европейски парламент, ЕНП би трябвало води икономическата промяна на Европа, която е неизбежна. Имаме отговорност пред жителите да планираме прехода към устойчива стопанска система, основана на нововъведения по подобен метод, че да няма губещи, както се случваше в предишното. Промяната в икономическия модел би трябвало да подчертава на по-слабо развитите райони, с цел да доближат равнището на по-напредналите. Само по този начин можем да преодолеем съществуващите разделения в Европейски Съюз, които ни пречат да бъдем още по-единни и мощни в интернационален проект. “ Това съобщи Ева Майдел, която е координатор на Мрежата на младите депутати под 40 година в ЕНП.

Манфред Вебер акцентира дейностите, които ЕНП подхваща, с цел да прави политики по актуален метод в непрекъснат разговор с жителите и другите заинтригувани страни. По време на диалога се очерта потребността дясно-центристките партии да се потвърдят като способни да вземат решение проблемите на младежите и да водят дебата в Европа по тематики които ги вълнуват като климатичните промени, обществените неравенства, миграция и други.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР