Евродепутатът Емил Радев е категоричен, че няма да приеме номинация

...
Евродепутатът Емил Радев е категоричен, че няма да приеме номинация
Коментари Харесай

Eмил Радев няма да приемe номинация за главен прокурор

Евродепутатът Емил Радев е безапелационен, че няма да одобри номинация за основен прокурор: Аз ясно съм декларирал, че ще работя в Европейския парламент. Тази седмица бях определен за зам.-председател на една доста значима комисия в Народното събрание - Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешен ред, сподели той.
Винаги моите цели са били свързани с работата ми в Екологичен потенциал и отбрана на ползите на България там, добави Радев.

Той показа в задатък за БНР, че чака новия мандат в Екологичен потенциал да бъде „ доста по-труден от предния “, само че добави: „ В момента ние сме 17-те определени от България да пазиме българския интерес в Екологичен потенциал и да пазиме българските ползи в Европейски Съюз, тъй че се надявам, че, както и в предния мандат, ще успеем да се обединим по значимите за България тематики и ще работим дружно, загърбвайки политическите разлики и това, че сме определени от разнообразни политически партии, а в Европейския парламент сме в разнообразни политически фамилии “.

Ще са нужни 3-4 политически фамилии в Екологичен потенциал, с цел да се одобри обещано законодателство и да се направи даден избор, тъй че би трябвало да има „ доста ясна българска позиция и доста ясна поддръжка във всяко едно политическо семейство “, сподели той в предаването „ Преди всички “ по „ Хоризонт “. Дебатът във връзка с кандидатурата на Урсула фон дер Лайен за ръководител на Европейска комисия „ общо взето е завършил “ в редиците на ЕНП, добави той:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР