Евродепутатът Елена Йончева претърпя пълен любовен крах, узна HotArena.Връзката й

...
Евродепутатът Елена Йончева претърпя пълен любовен крах, узна HotArena.Връзката й
Коментари Харесай

Бившият на Елена Йончева я смени с татуирана архитектка

Евродепутатът Елена Йончева претърпя цялостен любовен провал , разбра HotArena.

Връзката й с архитекта Пламен Тодоров от дълго време към този момент е в предишното, а той си има нова сериозна другарка. Избраницата му се споделя Виктория Станчева и е млада, свободолюбива, постоянно усмихната и не ще и да чуе за политика. През юни Вики ще стане на 29, а елементарни сметки демонстрират, че Елена може да й е майка . В края на май Йончева ще чукне 56. 

Виктория също е проектант и с Пламен работят в едно и също студио. Запознават се около плановете, а скоро сред тях прехвърчат искри. Това се случило още предходната година. По това време Йончева се била отдала  на предизборни обиколки от акцията за Европарламента и като че ли не запомнила за съществуването на мъжа си. 

Докато Елена се вълнувала единствено от политика, влюбените се криели по хотелите и чератели смели проекти за бъдещето. Виктория съумяла да възпламени Пламен по пътешествията. Сред заниманията й са да прави планински преходи и да практикува кайтсърфинг. Но с изключение на чаровна пътешественичка, новата на Пламен е и потвърден експерт. 

Учила е в Миланския политехнически университет, ориентиран напълно към инженерни и архитектурни специалности. Твърди се, че с Пламен към този момент живеят дружно, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР