Евродепутатът Асим Адемов, народния представител Галя Желязкова и кандидатът за

...
Евродепутатът Асим Адемов, народния представител Галя Желязкова и кандидатът за
Коментари Харесай

Евродепутатът Асим Адемов с поредица срещи в Сунгурларе, подкрепи екипа на кандидата за кмет Георги Кенов

Евродепутатът Асим Адемов, народния представител Галя Желязкова и претендентът за кмет на община Сунгурларе от ГЕРБ доктор Георги Кенов посетиха селата Прилеп, Везенково, Лозарево, Съединение и Манолич, оповестиха от пресцентъра на партията.

Всички те се срещнаха с поданици от разнообразни обитаеми места в общината, като в срещите взеха присъединяване претендентите за кмет на Прилеп Мима Иванова, кмет на Лозарево Димка Чанева, кмет на село Чубра Диню Иванов, кмет на село Климаш Бекташ Хюсеинов, кмет на село Съединение Живка Бакалова и кмет на село Манолич Метин Гюджен.

Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Асим Адемов се срещна с проблемите на жителите в община Сунгурларе, съумя да прегледа и няколко читалища. Основните стремежи на хората е да се привлечат повече вложения за района, основаване на юношески клубове и ремонт на инфраструктурата.

"Целият екип сме тук да подкрепим нашия претендент за кмет от ГЕРБ доктор Георги Кенов. Гордея се, че развиването на България е в цялостна мощ. Представлявайки страната ни, евродепутатите се грижим да пазиме националните ползи. Правителството основава изискванията за сполучливи европейски планове, само че това не е всичко. Общините би трябвало да са по-активни в търсене на финансиране от Европейския съюз. Изборите са този знак за разбор на обстановката кой какво е приключил през последните четири години ", съобщи евродепутатът Асим Адемов. На срещата участваха и претендентите за общински съветници Мария Димитрова, Моника Симеонова, Гергана Желязкова, Ферди Хюлми, Боян Чанев, Сюлейхан Хасан и Фикрет Мехмед.

"Приоритети за община Сунгурларе са образованието, обществените услуги и опазването на здравето. Факт е, че през последните четири години не се е обръщало никакво внимание на обитаемоте мяста и хората в действителност желаят смяна. Политическа партия ГЕРБ постоянно ще заставаме зад положителните хрумвания и в идващите четири години в Община Сунгурларе ни чака доста работа, работа и работа " сподели националният представител Галя Желязкова.

„ Винаги съм вярвал на тезата, че жителите на общината заслужават повече. Моята задача като кмет на Сунгурларе ще бъде да върнем града ни на хората и да създадем живота им доста по-добър. Целта ми е незабавно след изборите да стартираме да работим дружно с екипа и съветниците за привличане на европейски средства, които директно да бъдат вложени в обитаемоте места и да създадат Община Сунгурларе и селата ни комфортно и прелестно място за живеене и работа “ споделя претендента за кмет от ГЕРБ на Община Сунгурларе доктор Георги Кенов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР