Евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател

...
Евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател
Коментари Харесай

Джамбазки размаха пръст на ЕК за утопията с нелегалните мигранти и защитата на границите

Евродепутатът Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – насочи рецензия към Европейската комисия по отношение на защитата на външните граници на Европейския съюз и отхвърли за приемане на някои страни, в това число България, в Шенгенското пространство.

От изявлението на българския политик пред сътрудниците му стана ясно, че той упорства евролидерите да не отхвърлят истината, че проблемите с външните граници е довело до затварянето на вътрешните такива поради рецесията с ковид.

Европейска комисия предлага последователно унищожаване на рестриктивните мерки за пътешестване в Европейски Съюз след 30 юни

"ЕК се провали по тематиката „ Охрана на границите “, с изцяло несъответстващото си, безусловно необяснимо държание, принуди националните държавни управления да вземат обособени ограничения и да затварят вътрешните граници една след друга. Една огромна част от Вас, по този начин и не разбрахте, че с цел да има отворени вътрешни граници, би трябвало да има строго охранявани външни граници. Няма по какъв начин да защитавате двете тези по едно и също време, няма по какъв начин да желаете стотици хиляди незаконни имигранти да идват тук, необезпокоявани и да имате сигурни вътрешни граници! Това не може да се случи! Това е химера и Ви го потвърди и обстановката с суматохата, и нервността около тази рецесия ", сподели Джамбазки.

И настоя: "Още повече, не може да не се спомене и безусловно безотговорното държание на държавните управления на Холандия или в този момент Нидерландия, на Германия, които поради вътрешните си проблеми държат Румъния, България, Хърватия, Кипър отвън Шенгенското пространство. Това е двуличие, двоен стандарт и би трябвало да бъде комплициран край! ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР