Евродепутатът Ангел Джамбазки разкритикува обсъждането на идеята за въвеждане на

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки разкритикува обсъждането на идеята за въвеждане на
Коментари Харесай

Джамбазки скочи срещу екоданъка за самолетите: Заради Грета не знам коя си ли трябва да плащаме повече? Идват новите маоисти и болшевики

Евродепутатът Ангел Джамбазки разкритикува разискването на концепцията за въвеждане на екологичен данък към авиацията, който може да удари нискотарифните полети и да скочат цените на билетите. България е част от страните, които към този момент поддържат тази концепция.

" Неприятно съм сюрпризиран от тази вест. Нашият интерес никога не е да поддържаме такива налудни хрумвания. Защото огромна част от българските жители, които работят в Европа, употребяват нискотарифните компании. Това са хора със приблизително или по-ниско обучение. Хора, които работят тежък физически труд в Белгия, Германия, Холандия. И тези хора употребяват нискотарифните компании. Тези хора внасят средсства в общата стопанска система. Пътят София - Брюксел с автомобил е 18 часа, в случай че карате като вманиачен и нарушавате разпоредбите. Става 26-28 часа в случай че карате по разпоредбите, а и зависи от границите. И ви коства някъде сред 150 и 180 евро. Казвам го, тъй като преди няколко дни го направих ", сподели той в предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия ".

" Това не е рационално ние да се причисляваме към налудните хрумвания на холандци и всевъзможни други видове, които си играят на екология. Нямам отговор за какво това е подкрепено от министър Горанов. Всяко евро повече за тези хора е разход. Те работят тежка работа. Защо да ги товарим с още разноски? Заради Грета не знам коя си? Заради някой налуден вид, който си играе на марксизъм. Това е културен марксизъм, това е новия болшевизъм. Тези хора постановат този екологичен гнет, постановат ЛГБТ, педофилия в учебното заведение и други такива неща. Само преди няколко дни отбелязахме рухването на Берлинската стена. Идват новите маоисти, новите болшевики, би трябвало да решаваме какво ще вършим ", добави още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Blue hills (преди 5 секунди) Рейтинг: 23265 | Одобрение: 11410 Най-накрая някой с акъла си Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР