Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен пост във фейсбук. Причината за

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен пост във фейсбук. Причината за
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки изригна: Защо дезинформационните клоаки Дневник, КлубЗ, Медиапул, ДВ, Терминал3 мълчат за шведа, който рита в главата клекнала жена

Евродепутатът Ангел Джамбазки написа ядосан пост във фейсбук. Причината за недоволството му двуличието, Сорос и неналичието на вести в избрани медии. Ето целият му пост, без редакторска интервенция.

" Ценности ", а? Този ретард е от това потомство " мъже ", което беше отгледано с розови полезности и политическа уместност.

Поколението " мъже ", което видяхте оня ден да бяга на навалица от трима главорези и да си пази биричката, с цел да не се разлее при бягането. Мъжете, които разказваха пред камерите по какъв начин тъкмо е пищяло момичето, което ислямистите са клали пред очите им, само че те не са можели да създадат нищо. Защото убийците са били цели били трима, а те сами. Сами в една навалица от има-няма стотина индивида.

Но друга ми е мисълта. Хвърлете взор на електронните издания на Дневник, КлубЗ, Медиапул, Дъждовни води, Терминал3 към този миг. За да НЕ видите това видео. Странно, нали?

Когато клетия ром изрита момичето в берлинското метро, същите тези дез-информационни клоаки изригнаха със заглавия вид " Българин преби жена в Германия ". После се оказа, че " българинът ", не е никакъв българин, а е чист циганин(ще ме простите за каламбура) и стана малко неловко. Всъщност стана МНОГО неловко, за какво Сорос, Америка за България и впрочем розови болшевики НЕ ДАВАТ ПАРИ, с цел да се написа за това, по какъв начин ром ритнал неоснователно непозната жена в метрото. Не. Тяхната политическа задача е напълно друга.

След това пристигна блокадата на границата и нестимулираното нахлуване в Бургас, осъществено над стара жена на автобусна спирка. Появиха се информации, че причинителят е болен от шизофрения.

Но тогава горните трибуни на грантовия розов болшевизъм взеха реванш. От заран до вечер бяха мнения, репортажи, разбори, сълзи, сополи, всичко на въоръжение, с цел да бъде оголен и жигосан българинът като принудител. Като пещерен човек. Като примат с анцунг " Адидас " и пакетче семки.

Е да де, но хубавецът долу не е българин. Швед е. Швед, европеец, който рита от воле в главата клекнала жена. С боц.

И някак си няма по какъв начин розовите да мъцнат. Не е комфортно да се написа, още ги няма опорните точки, не са съгласувани с чичко Сорос и " Америка за България ". Още не са разкрили причинителя като лице в амок, почитател на Путин и Тръмп, извънредно.десен тъп нацюга, бил бабички по границата и дал своя вот за Брекзит.

Ех, клети розови болшевики, ех, небогати двулични лицемери... Кога ли ще ви срещне някой сходен " европеец ". Или някой от другите ви другари, клети рефюджис, от религията на мира, които в последно време проповядват с мачетета, а вие им отвръщате с танци и обич.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР