Евродепутатът Александър Йорданов публикува в личния си профил във фейсбук

...
Евродепутатът Александър Йорданов публикува в личния си профил във фейсбук
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Честит празник, скъпи украински приятели!

Евродепутатът Александър Йорданов разгласява в персоналния си профил във фейсбук приветствие към украинския народ. Ето както написа той:

Днес се навършват 31 години от деня, в който Украйна прогласи своята самостоятелност. Украинският народ тогава реши да възроди своята антична страна, с цел да заблести тя още веднъж на картата на Европа.

Днес тази страна посреща своя Ден на независимостта в изискванията на жестока война, която към този момент 8 години води против нея столетният й изтезател – Русия. Но тази кървава и разрушителна война украинците ще завоюват. Светът е с тях. Всички почтени хора са с Украйна, с нейната болежка и страдалчество.

Врагът ще бъде изумен и пропъден. Ще се възцари мир над свещената украинска земя. Империята на злото ще изгуби тази война. И успеха на Украйна ще ознаменува и независимостта на Европа, и на света от Русия.
На този ден аз се апелирам за украинските хора! Нека Господ избави майките и бащите, синовете и дъщерите на този храбър народ от жестокото настъпление на варварите от изток. Искам те да останат живи, да ги има, с цел да я има усмивката по лицата на децата на Украйна, с цел да го има и нашият свят. Светът на положителните хора. Честит празник, скъпи украински другари! Воювайте, борете се, защитавайте своята самостоятелност! Прогонете дивите зверове от своята земя. И бъдете уверени, че с вас са всички почтени хора по света. Всички почтени българи ви поддържаме! А тези нашенци, които не ви поддържат в този съдовен за страната ви час, не са почтени да се назовават българи. Те не следват заветите на нашите национални герои Раковски, Левски, Ботев, Стамболов. Слава на Украйна! На украинските герои – Слава!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР