Евродепутът Николай Бареков направи гневен коментар по повод наложения запор

...
Евродепутът Николай Бареков направи гневен коментар по повод наложения запор
Коментари Харесай

Бареков: Медиите от кръга Капитал мълчат за двата милиона недоказани пари на протестъра министър Трайков

Евродепутът Николай Бареков направи ядосан коментар във връзка наложения запор на имуществото на някогашния енергиен министър и сегашен общински консултант в София Трайчо Трайков.

Мярката на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) е поради открито противоречие сред приходите и имуществото на Трайков в размер на 2 милиона и 400 хиляди лв..

Ето и цялостното наличие на коментара на евродепутата:

"Протестърът министър от Кръга Капитал Трайчо Трайков, модернизатор и енергиен бушон в кабинета на Борисов 1 - заловен по бели гащи с 2 милиона и половина недоказани пари. Само данъкът, който не е платил министърът е 250 000 лв.! Да не приказваме, че това са нерегламентирани приходи, евентуално корупция. Сега менторът му господин Прокопиев ще би трябвало да прави много шмекерии и фокуси, с цел да избави от пандиза протежето си. Медиите на Капитал загадъчно мълчат. Няма даже защитни антрефилета в интерес на Трайчо. Същите медии ме омаскариха, когато платих над половин милион налог през 2014, а Национална агенция за приходите ме размаза с проверка шест години обратно за мен, фамилията и невръстните ми деца. Ревизията завърши за една седмица(световен връх!!!), с цел да съвпадне с първия ден на предизборната акция за парламент, а информацията излезе следено във вестниците Сега, Капитал, уеб страниците Дневник и медиапул. Бях “начетен” ужким с 15 хиляди лв., с цел да ме изкарат надали не “престъпник” и апаш. Доплатих ги към платените от мен към този момент налози, а в този момент съм на път да осъдя на последна инстанция Национална агенция за приходите и да ми върнат надвзетите пари назад. Но кел изгода, споделят турците. Целта е реализирана, аз омаскарен, а ББЦ унищожена. Всичко това няма да прочетете в медиите на Кръга Капитал. Да припомня, че Трайчо беше хванат и упрекнат по моя сигнал за кражбата на държавни пари от продажбата под масата на миноритарните дялове от ЕРП-тата. Тия момчета с двата милиона и половина изхарчени противозаконни пари очевидно са пипали крепко и без да се майтапят. Това е единствено върха на айсберга. Но....всичко се връща, а колелото се върти, уважаеми крадци с бели якички и огромни омазани от плюскането лигавници. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР