Евро депутатът Николай Бареков бе част от делегацията на Европейските

...
Евро депутатът Николай Бареков бе част от делегацията на Европейските
Коментари Харесай

Бареков - единственият български политик, приет официално от правителството в Бахрейн!

Евро депутатът Николай Бареков бе част от делегацията на Европейските Консерватори в Бахрейн. Вижте какво написа през днешния ден той в персоналния си Facebook профил за визитата си.

* публикуваме без редакторска интервенция

За мен няма отмора и на празника. Срещи на най-високо равнище в Кралство Бахрейн в Делегацията на управлението на Европейските Консерватори, водена от Джефри ван Орден. Аз съм единственият български политик, признат публично от държавното управление на най-либералната и съвременна арабска страна.

Получавам самопризнание за приноса ми в развиването на връзките Европейски съюз, Балкани - Близък Изток. Заедно с сътрудниците от Англия, Холандия, Дания и Полша продължаваме срещите на най-високо равнище.

На фотосите с външния министър на Кралството Шейх Абдула Бин Ахмед Ал Кхалифа и с първия заместител - ръководител на Парламента на Кралство Бахрейн Али Абдула Ал Аради. Точните думи на шейха, който е чест посетител на cnn за обстановката в Сирия, Катар, Саудитска Арабия и Иран: "Близкият Изток се промени след 2011, когато Русия запълни празнотата от изчезналото американското водачество тук. " Явно Обама е оплескал работата, а не Путин. Мисията ни продължава....

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР