Евро-атлантическият център за сигурност на бившият втори в ГЕРБ Цветан

...
Евро-атлантическият център за сигурност на бившият втори в ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Евро-атлантическият център на Цветанов публикува годишен анализ за 2019 година

Евро-атлантическият център за сигурност на някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов разгласява годишен разбор " България и светът 2019 ".

" Изданието е първо от поредност годишни разбори, които екипът ни смята, че като неправителствена организация със сериозна социална ангажираност сме длъжни да публикуваме годишно ", сподели Цветанов, представен от центъра.

Изданието обгръща седем тематики, прегледани в седем обособени глави, като се стреми да разпознава трендове и основни събития на национално, районно, европейско и световно равнище.

Разгледаните тематики са свързани с геополитическата обстановка, военният баланс в Черно море, енергийната сигурност на България и района, съветските енергийни ползи, засилената интензивност на съветските разследващи служби в района и инструментариума им за влияние, вътрешната сигурност на Европейски Съюз и ролята на Европол и Фронтекс, следствията от комунистическото тоталитарно минало и оправянето с него за актуалното развиване на страната ни.

Главен редактор и съставител е проф. Румен Кънчев, специалист по геополитика и защита, а създателите включват ген. Съби Събев, енергийните специалисти инж. Христо Казанджиев и инж. Иван Хиновски, публицистите Христо Христов и Николай Кръстев, историкът проф. Евелина Келбечева и изпълнителния шеф на ЕАЦС София Петкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР