Еврейски студенти от цялата страна свидетелстваха за ширещия се антисемитизъм,

...
Еврейски студенти от цялата страна свидетелстваха за ширещия се антисемитизъм,
Коментари Харесай

Еврейски студенти от цяла САЩ описват ширещия се антисемитизъм в колежа по време на изслушване в Камарата: `Пустота на омразата`

Еврейски студенти от цялата страна свидетелстваха за ширещия се антисемитизъм, с който се сблъскват в техните колежански кампуси на Конгреса чуване предходната седмица.

Комисията на Камарата на представителите по обучение предложения студенти да свидетелстват за прекарванията си в четвъртък. Студентите описаха жестоки антисемитски произшествия, протичащи се в Харвард, Колумбия, Калифорнийския университет в Бъркли и няколко други университета.

„ Мръсен. Мръсно еврейско страшилище. Колонизатор. Убиец на деца. Това са имената, които ни дадоха в Станфорд. Етикети, които лиши ни от нашата човещина, нашето достолепие и нашата еднаквост. Това са имената, които дузина студенти от Станфорд хвърлиха в лицето ми една вечер през ноември, до момента в който ме заобикаляха ", сподели Кевин Фейгелис от Станфордския университет пред законодателите.

" Те нарекоха хората ми мръсни евреи, които бяха отвратителни чудовища, от които им се гади да ме гледат. Аз, който с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР