Евреинът Илан Цоря е опитал да измами чалга певицата Анелия

...
Евреинът Илан Цоря е опитал да измами чалга певицата Анелия
Коментари Харесай

Кралят на измамите пробвал да метне чалга дивата Анелия с 20 000 лева

Евреинът Илан Цоря е опитал да измами чалга певицата Анелия с 20 000 евро. Скандалната преживелица е станала преди 2 години. Анелия получила позвъняване от мъж от чужд номер, който се показал за чиновник на капиталова компания. Мъжът и развивал версия, че в случай че Анелия реши да влага в акции 20 000 евро, единствено за месец сумата и ще се удвои. Противно на всеобщото мнение, че чалга певиците не блестят с разум, Анелия не се е вързала на опита да я преметнат.

Но близо 10 000 българи попаднаха клопката на измамниците. Илан Цоря е апетитен като краля в парадайс за измамите с бинарни варианти. Това са по този начин наречените покупко-продажби с акции. Евреинът проправи пътя на крими бизнеса още през 2005-2006 година в Израел, като основава първата платформа под комерсиалното име Традо. Първоначално софтуерът се употребява от негови марки в Израел и се оперира от тамошни прът центрове. Впоследствие активността се трансферира в Кипър. Започва надхитряне и игра на котка и мишка с финансовите регулатори в страните от Европейски Съюз.

През 2012 година измамникът идва в България и вкарва своето ноу-хау. Цоря – спряган като Краля на бинарните варианти, трансформира България в парадайс за преуспяване на престъпния бизнес. Условията, които дава нашата страна, са съвършени – слаби и разсеяни регулатори, демократични банки, беззъбо финансово разузнаване, умни и образовани младежи с по няколко непознати езика, които против непретенциозно за стандарта на Европа възнаграждение работят в прът центровете, само че без да се замислят какво в действителност правят там. И най-важното - задоволително наивни байганьовци, които мечтаят за бързо замогване, написа " Хотарена ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР