EVN България проведе на 21 март открит урок на ученици

...
EVN България проведе на 21 март открит урок на ученици
Коментари Харесай

EVN България проведе поредния открит урок по енергийна ефективност за ученици



EVN България организира на 21 март открит урок на възпитаници от СУ „ Константин Величков “ в Пловдив. Урокът се провежда взаимно с учебното заведение.

По време на открития урок на тематика „ Разумно потребление на енергията” на децата беше показана информация за рационално и дейно потребление на естествените запаси.

Експерти от EVN България срещнаха децата по наличен за тях метод с енергийната успеваемост в дома. Учениците се срещнаха с изгодите от това за всяко домакинство. В допълнение децата получиха дребни дарове със занимателни игри от акцията.

Провеждането на открити уроци е част от програмата на EVN България за уроци в учебните заведения - „ Часът на Иви и Енчо. Занимателни образования за сила и екология “, която се организира към този момент 10 години. През това време над 32 000 възпитаници в Югоизточна България минаха образование по енергийна успеваемост от EVN.

Инициативата на EVN България е утвърдена от МОН и се реализира в партньорство с районните ръководства по обучение (РУО).

Повече за самодейността, както и спомагателна забавна информация, можете да прочете на:

https://www.facebook.com/EvyEncho/

https://www.evn.bg/Otgovornost/Ivi_Encho.aspx
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР