Евгения и Ваня Джаферович са решили да вдигнат втора сватба

...
Евгения и Ваня Джаферович са решили да вдигнат втора сватба
Коментари Харесай

Джаферович вдигат втора сватба през 2022

Евгения и Ваня Джаферович са решили да вдигнат втора женитба през 2022 година и по този метод да отпразнува 10 годишнината от бракосъчетанието си, научи HotArena.

Бившият футболист и актуалната гримьорка и блогър се шегували с  най-близките си другари, че по този начин най-лесно ще запомнят първата си кръгла годишнина, пък ще си създадат готино празненство. Главните посетители, несъмнено ще бъдат двете им деца - Лея и Бо.  Жени показа желанието си за втора женитба в персоналния си профил в Instagram. Красавицата която има съвсем 125 хиляди почитатели в обществената мрежа разгласява и кадър от сватбата им през 2012 година. Двамата си споделиха заветното „ да ”  на 2 септември на гала в Стара Загора, където босненец играеше като бранител на Берое. Половин година по-рано Жени подари Ваня и  дъщеричката им Лея. Кума беше приятелката на Жени Янита Янчева с която те участваха дружно в Сървайвър 3. Кум  стана непосредствен другар на Ваня от междинното учебно заведение.

Любовната им история стартира във Facebook. Жени направила първата крачка. Тя признава, че го харесала от пръв взор и го заговорила на британски без да знае че той живее в България. Ваня дал отговор на български и от там връзката не е серпантина до ден сегашен. Бившият нападател и моделката признават, че нещо което крепи брака им е доверието, което имат между тях, написа Телеграф,

" Любовта пристигна същински, когато бях на 26 и се срещнах с Жени. Помня първата ни целувка и до ден сегашен. Искам нашите деца да имат фамилията,  което съм имал аз. Да усещат тази любов, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат положителни хора и желая да са щастливи ", споделя Ваня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР