Евгения Джаферович вече не е част от шоуто Като две

...
Евгения Джаферович вече не е част от шоуто Като две
Коментари Харесай

Маги Халваджиян показа вратата на Джаферович

Евгения Джаферович към този момент не е част от шоуто „ Като две капки вода ”. Нова тв и футболната брачна половинка са поели по разнообразни пътища. Не е ясна повода за раздора и за какво Маги Халваджиян не е поканил Жени да гримира участниците в занимателното предаване.

Съпругата на Ваня Джаферович стартира работа в шоуто през 2019 година Тогава тя се похвали, че е част от предаването, като разгласява фотоси от подготовката на звездите в шоуто и документира по какъв начин тече работата по грима. Риалити героинята не спираше да се хвали с работата си, която й носеше единствено дивиденти, само че тази година няма фотоси от „ Капките ”. Името на Жени не участва и във финалните надписи на предаването, написа „ Уикенд ”.

Преди години Евгения приключи курс за професионален гримьор. Близките й контакти с продуцентите на шоуто бързо я направиха част от екипа, който се грижи за преобразяването на участниците. Съпругът й Ваня се включи като участник в „ Като две капки вода ” през 2017 година, а малко по-късно обичаната му се намърда в шоуто. Семейството е измежду най-мразените и подложени на критика в родния шоубизнес, тъй като се тика на всички места.



Жени и Ваня са участници и в „ Сървайвър ”, а Ваня даже съумя и да завоюва. По-късно той се опитва и във „ ВИП Брадър ”, и в „ Капките ”, а сега е водещ в „ Сървайвър ”. Съпрузите са взели участие и в „ Черешката на тортата ”, а хърватинът се снабди и с дребна роля в минал сезон на „ Фермата ”. Семейството обича да бъде под светлините на прожекторите и нервира феновете с желанието си да е „ на всяка гозба мерудия ”. Както писахме, Ваня търпи смазваща рецензия като водещ на „ Сървайвър ”, а половинката му беше най-мразеният участник в последния сезон на „ Игри на волята ”. Гримьорката призна, че съжалява, че е влезнала в предаването, тъй като останала неразбрана от много хора. Възможно е хейтът да е оказал въздействие и Жени съзнателно да е решила да страни от медии за известно време, до момента в който не се появи някое ново риалити, където да се изяви с мъжа си. В медийните среди дори към този момент й дават хрумвания да се запише с Ваня за идващия сезон на шоуто „ Един за различен ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР