Евгения Джаферович вече може да бъде наречена българската Памела Андерсън.

...
Евгения Джаферович вече може да бъде наречена българската Памела Андерсън.
Коментари Харесай

Сравниха футболна съпруга с Памела Андерсън

Евгения Джаферович към този момент може да бъде наречена българската Памела Андерсън. Съпругата на някогашния футболист Ваня Джаферович замязя на копие на секссимвола на всички времена.
#takemeback ‍ Ден преди да се натровя.. Дали беше от храна или от лед не разбрах. Важното е, че мина бързо и успяхме да се приберем. Казват, че на такива места не би трябвало да се яде нищо, което не е минало термична обработка и да не се пие лед (освен в случай че не е от тези опакованите), само че по какъв начин да устоиш на всичко? ‍

Публикация, споделена от Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) на Авг 14, 2018 в 7:23 PDT

Облечена с цялостен бански, тъкмо като Памела, тя подлуди мрежата с новите си фотоси. Българката театралничи край басейн по време на сантименталната си отмора във Виетнам.
Публикация, споделена от Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) на Авг 15, 2018 в 12:16 PDT

Формите на Евгения Джаферович са невероятни и хърватският футболист Ваня Джаферович би трябвало да се усеща същински късметлия, че има такова украшение в леглото си.

" България Днес "

Не се опасявайте от водата тя е час от нас в случай че не умеете да плувате (вие или децата ви) наложително се запишете на уроци и усетете свободата на тази безтегловност не можем да летим... само че да плуваме e наложително!

Публикация, споделена от Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) на Авг 13, 2018 в 10:57 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР