Евгения Джаферович постъпи за кратко в болница. Бившата плувкиня бе

...
Евгения Джаферович постъпи за кратко в болница. Бившата плувкиня бе
Коментари Харесай

Евгения Джаферович в болница за корекция на корема

Евгения Джаферович постъпи за малко в болница. Бившата плувкиня бе призната преди няколко дни в Александровска болница, а повода е корекции на направена преди време пластична интервенция на корема.

Риалити звездата, която сега е сполучлив гримьор, качила много килограми по време на бременността си с второто дете - сина й Бо. След раждането коремът й не се прибрал изключително макар диетите и тренировките в залата. Затова брачната половинка на някогашния футболист Ваня Джаферович се подложила на абдоминопластика. Това е интервенция, при която се отстранява непотребната мастна тъкан и кожа. В някои случаи се възвръщат отпуснатите или разграничени мускули. Коремът става по-стегнат и равен. При нея от време на време се постанова пренасяне на пъпчето. View this post on Instagram
A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Dec 2, 2018 at 1:00am PST
" Направих абдоминопластика, тъй като с Бо коремът ми беше доста огромен и след раждането не се прибра изключително. За страдание нямаше по какъв начин да стане без интервенция " - споделя самата Жени.

Оказва се, че след сходна намеса може да се наложи известна промяна. Понякога потребността от нея не се появява незабавно. Такъв е казусът при Жени - близо три години след самата интервенция.
View this post on Instagram
A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Jan 9, 2019 at 2:20am PST
" След абдоминопластиката е допустимо да се наложи лека промяна. Разбира се, аз постоянно тегля късите клечки. Но докторите в Александровска са огромна работа ", разгласи тя от болничното легло.

Операцията не е била комплицирана и ден по-късно Джаферович към този момент си беше вкъщи. Тя ще се възвръща към седмица. След това може да се върне към всекидневните си тренировки.
View this post on Instagram
A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Jan 12, 2019 at 12:44am PST
Жени прекарва много време във фитнеса, който имат с Ваня. Освен това хубавицата съблюдава особено направен хранителен режим. В последно време е свалила не малко килограми и сега е в съвършена форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР