Евгения Давиташвили беше най-популярната ясновидка и феномен в бившия СССР.

...
Евгения Давиташвили беше най-популярната ясновидка и феномен в бившия СССР.
Коментари Харесай

Легендарната Джуна предрекла какво ни очаква през 2020 г.

Евгения Давиташвили беше най-популярната ясновидка и феномен в някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Тя закупи популярност като съветски врач, публицист, гледач и астролог. Евгения твърди, че ракът може да се излекува, а човешкият живот да се удължи на повече от 100 години. В Русия Евгения се наричаше Джуна. През 2015 година тя умира в Москва и е заровена до сина си, който умря през 2001 година.

Пророчествата, които прави приживе, са запомнени като подробни и много точни. В Русия тя се помни като историческа фигура, която в никакъв случай няма да бъде забравена. През 90-те години Джуна беше ректор на Университета по различна медицина - Коломбо, а животът ѝ беше обгърнат в тайнственост. Мнозина считат, че тя е работила за тайните служби. Джуна твърдеше, че е освен лечителка, само че и ясно вижда картината на бъдещето.

За интервала 2020 - 2025 година тя предсказва, че светът чака световен прелом, само че че не би трябвало да се опасяваме от Трета международна война. " Ще има огромно напрежение в света, само че няма потребност да се опасяваме от война ", споделя Джуна като не отхвърля опцията за локални спорове. Въпреки че 2020 година ситуацията няма да е розово съгласно нея, Джуна счита, че единствено връщането към обичайните полезности може да докара до разцвет. Само дни преди гибелта си Джуна предсказа пет сложни години, след което хората ще надигнат гласа си и ще доживеят време на разцвет. Според нея позитивната смяна е допустима, единствено в случай че всички сме дружно в построяването и опазването на човешките житейски полезности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР