Евгения Борисова е сред най-успешните български дизайнери в момента, като

...
Евгения Борисова е сред най-успешните български дизайнери в момента, като
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Огромен български пробив! Евгения Борисова стъпва на модния пазар в ОАЕ

Евгения Борисова е измежду най-успешните български дизайнери сега, като всеки, познаващ работата й би се съгласил, че за нея граници няма. Брандът й Star Dust Luxury Fashion, от години насам е на върха освен на родния пазар, само че и получава международно самопризнание. Творенията й са разнообразни и елегантни, доста тъкмо репрезентиращи личността на самата Борисова. Талантливата дизайнерка към този момент е сключила 2-годишен контракт с Обединените арабски емирства, което я трансформира в първата българка стъпила на фешън пазар от сходна висота. Пред БЛИЦ Евгения Борисова разкри, че на 11.01.2018 година следва откриването на първия магазин на Star Dust Luxury Fashion, който ще бъде разположен в " Етихад Тауър " - в центъра на Абу Даби.

Вече е направена и 3D визуализацията му.

 Снимка на Evgeniya Borisova.

" Повече от половин година сме в развой на договаряния за сключване на контракт за изключителни извънредни права във ОАЕ. Нашият бранд ще пъде показан към този момент на пазара в ОАЕ. Сега ни предстоят поредност от задължения. На 11.01 отваряме първият магазин на български бранд, който ще бъде в " Етихад тауър " - Абу Даби. Ситуирани сме сред " Версаче " и " Ролекс " - едни от най-високият клас магазини. ", описа пред БЛИЦ щастливата дизайнерка.

 Снимка на Evgeniya Borisova.

" Преди формалното разкриване сме поканени на мероприятие, проведено от брачната половинка на шейха, на което ще участват единствено дами - съпруги на представители на политическия хайлайф. Тогава ще изнесем ревю, представяйки 10 модела - като акцента е върху другите и изискани облекла. Събитието ще продължи три дни - на 23, 24, 25 ноември. ", добавя още Евгения Борисова.

 Снимка на Evgeniya Borisova.

Тя не скрива насладата си от обстоятелството, че посредством нея и усиления й труд страната ни получава такова голямо самопризнание. Не е загадка, че страните от ОАЕ са с едни от най-високите критерии в региона на стилната промишленост.

БЛИЦ напомня, че това не е първият сходен триумф за Евгения Борисова. През миналата година тя завоюва премията за най-хубав задграничен дизайнер на Estet Fashion Week в Русия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР