Евгения Банева отново кандидат за евродепутат. Въпреки, че е в

...
Евгения Банева отново кандидат за евродепутат. Въпреки, че е в
Коментари Харесай

Банева ще става евродепутат

Евгения Банева още веднъж претендент за евродепутат. Въпреки, че е в ареста, за кандидатурата й заяви Николай Банев във Facebook.
Инициативен цивилен комитет издига кандидатурата на Евгения Златева Банева за присъединяване в изборите за Европейски парламент. Това не е първият опит на Банева да влезе в Европарламента. През 2014 година тя още веднъж се яви на изборите като самостоятелен претендент, само че събрала едвам 0,279% от гласовете на гласоподавателите.

Информацията, че предприемчив цивилен комитет издига кандидатурата на Евгения Златева Банева за присъединяване в изборите за Европейски парламент е обявена през днешния ден във Facebook профила си брачният партньор й Николай Банев. Наред с обявата си той кани другари, съидейници, близки и родственици да поддържат нейната кандидатура.

Семейството предприемачи беше предадено от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година Според прокуратурата от 2005 година до задържането им в Ница Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони налози и изпрали повече от 1 милиарда лева Специализираният апелативен съд остави Николай и Евгения Баневи в ареста на 13 декември 2018 година

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР