Евгений Седюк и Парвиз Умарбаев вкараха два гола за пет

...
Евгений Седюк и Парвиз Умарбаев вкараха два гола за пет
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 оглави класирането в Първа лига

Евгений Седюк и Парвиз Умарбаев вкараха два гола за пет минути през първото полувреме и ЦСКА 1948 победи с 2:0 Спартак (Варна) в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Така " алените " се върнаха на първото място в класирането.

ЦСКА 1948 е с актив от 30 точки и две повече от ЦСКА-София, само че съставът на Саша Илич е с два мача по-малко. С още един пасив е Лудогорец, който изостава с четири точки.

Отборът на Любослав Пенев изкова успеха още през първото полувреме. В 33-та минута Джонатан Перейра центрира пред вратата на Спартак и Евгений Сердюк изпрати топката в мрежата с глава, а пет по-късно Парвиз Умарбаев получи подаване от Ивайло Чочев на границата на наказателното поле и преодоля за повторно Иван Дичевски.

През второто полувреме ситуациите бяха ъгъл и ЦСКА 1948 завоюва справедливо с 2:0. Това остави Спартак на дъното в класирането с актив от пет точки, предава БНР.

" Бяхме по-настоятелни, играехме пред тяхната врата, създадохме много положения и вкарахме два гола, които се оказаха задоволителни за трите точки. Обръщаме внимание на всеки един детайл от играта и се стараем да бъдем по-добри в идващия мач. От позиция на самочувствие бе хубаво Сердюк и Умарбаев да вкарат. Те още привикват със стила ни. Дай Боже да продължаваме по този начин. Винаги има един или двама, които са контузени, само че за момента няма такива с трайни контузии. Продължаваме да се приготвяме съществено и отговорно. В никакъв случай няма да подценим който и да е противник, още по-малко Славия. За нас няма лесни мачове ", съобщи старши треньорът на " алените " Любослав Пенев след успеха.

" Победиха ни без действителни голови обстановки. Бяхме неподготвени при едно центриране, а по-късно се пропукахме в средата на игрището. Да, ЦСКА владееше самодейността, само че за чисти положения не се сещам. Планът ни в отбраната проработи. Не бяхме в най-благоприятен състав, само че разчитаме на всички. Опитахме да се противопоставим на извънредно мощен тим и в случай че бяхме употребявали ситуациите ни, можеше да се получи мач с по-голямо напрежение. Ще се борим да се подобряваме ", съобщи старши треньорът на тима Тодор Киселичков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР