Евгений МихайловВСС, под ръководството ма министъра на правосъдието, разигра пошъл

...
Евгений МихайловВСС, под ръководството ма министъра на правосъдието, разигра пошъл
Коментари Харесай

Сценаристите преиграха, но предстои второ действие

Евгений Михайлов

Висш съдебен съвет, под управлението ма министъра на правораздаването, разигра вулгарен театър с предпоставено предпочитание незабавно да в профил основния прокурор Иван Гешев. Срамно беше да се гледа гъненето и шикалкавенето на тези, които са призвани да се борят с тежката проведена престъпност. И пред очите на цялата аудитория стана ясно за какво мафията се усеща толкоз уютно в България!

Но... Сценаристите, които стоят зад всичко това преиграха! Какво ни демонстрираха съвещанието на Висш съдебен съвет и министърът на правораздаването: Прав не прав,

откакто има поръчка ще те сготвят

След като могат да създадат това с основния прокурор на Републиката, какво ли остава за елементарния жител? Правосъдие ли? Справедливост ли? Върховенство на правото ли? Плува ли корабче? Ясно се видя юридическата отпадналост на мнозина от висшите магистрати и старанието им да изпълнят заложената поръчка с цената на потъпкване на правото и справедливостта. Публиката усети фалша и застана на страната на Иван Гешев. Завесата още не е паднала. Предстои второ деяние!
П.П. Професор Живко Сталев е споделил преди години: " Правова страна без правдивост е тип проведена престъпност. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР