Евгений КъневВолгин заплашва наш банкер с Народен съд.Телус ме посъветва

...
Евгений КъневВолгин заплашва наш банкер с Народен съд.Телус ме посъветва
Коментари Харесай

Мотивацията на лицата на българския путинизъм - единственият начин да се чувстват оценени и значими

Евгений Кънев

Волгин заплашва наш банкер с Народен съд.

Телус ме посъветва да го препречвам и да не се тормозя за другите българи, които ще не престават да четат фашизмите му.

Копейкин заплашва всички българи, които  не споделят съветския му национализъм - последно с референдум за репресирания от конско копито българский лев.

Радев не пропуща да заплашва Европейски Съюз, че не е на висотата на неговите разбирания за света при всяка среща с приятел - путинофил, последно с унгарския президент (сигурно е благополучен, че към този момент Унгария е Номер 1 в Европа по корупция, а ние сме след тях). Вероятно би трябвало да чакаме покана към хърватския президент, с цел да чуем последваща порция по какъв начин Европейски Съюз се проваля да регистрира качествата на ръководството му.

Извън платената обич към съветския сатрап, постоянно си мисля за мотивацията на лицата на българския путинизъм у нас. 

Дали това не е единственият метод те да се усещат оценени и значими? 

Което една естествена страна и среда не би им разрешило. Както слабият възпитаник може да бъде видян единствено като гамен с всевъзможни магарии и по този начин става ребел против “системата ”. Докато най-после той почне да господства системата - не го санкционират, пускат го нагоре, с цел да няма звук, с цел да вървят парите и благоденствието на директорското тяло. И става ролеви модел за другите възпитаници.

Та чисто пространствено - нашата “система ” не търпи хоризонтални структури,

в които има почтена конкуренция на база персонални качества -

разум, труд, интегритет, темперамент и всевъзможни добродетели, тъй като тя би сложила всеки на мястото му:

- Волгин във в. Шок

- Копейкин в добрички музей 

- Радев в ръждясал МИГ.

И никой нямаше да подозира за съществуването им. 

Но парите и медиите измъкват тези херои от анонимността и им дават власт да отклоняват страната от нейното европейско бъдеще. И те стават принадлежности на Русия и нейните проксита у нас като режат хоризонталните връзки и структури в обществото и постановат отвесните връзки на послушание, угодничество, раболепство, ненавист към естествените хора и техните добродетели. Защото единствено в такава система по съветски пример те са значими и значими. 

А България стартира да наподобява на тях и

да звучи като тяхното процедено през зъби слово на омразата

И през облика на слабия възпитаник - гамен да е възприемана в Европа. Който не желае да съблюдава нейните полезности, а да й наложи своите, а тя да му подарява бележки, пардон фондове, с цел да не прави звук в системата. 

Само че Европа се заблуждава, че съучениците - “евроатлантици ” на тези хулигани могат да ги усмирят посредством избори. Напротив, те могат, само че не желаят, тъй като също са влезнали по втория метод в системата. И я поддържат на ниско равнище, с цел да кярат без да се трансформират. И май единствено Съединени американски щати виждат това посредством някое Магнитски предизвестие към хулиганите.

А този хулигански сговор оформя публичния диалект посредством разграничителните линии съгласно идеология, етнос и вяра. 

Защото хулиганите и техните “братя по оръжие ” знаят, че по тези критерии в никакъв случай едно общество не може да е мощно и обединено, и единствено по този начин могат да останат фактори - като създадат такава система сходна на себе си. 

И ще се борят дружно в никакъв случай триумфът в системата да не става по старите български, през днешния ден европейски полезности - труд, познания, почтеност и героизъм.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР