Евгени Минчев бе част от лайфстайл наградите, които събраха на

...
Евгени Минчев бе част от лайфстайл наградите, които събраха на
Коментари Харесай

Евгени Минчев посече водещият на лайфстайл наградите

Евгени Минчев бе част от начин на живот премиите, които събраха на едно място известни персони от музикалния, артистичния и телевизионния свят. С пиперливия си език съумя да провокира голям скандал и да изпоти водещ на бТВ, видя кореспондент на "ШОУ ".

Лордът и водещият на събитието Виктор Самсонов си размениха хапливи реплики, с което внесоха ужас в столичния клуб и породиха въпросителни измежду гостите.

Виктор, който е музикант, модел и наставник в предаването „ Новото лице “ по бТВ, извика Евгени Минчев на сцената да си получи статуетката за повсеместен принос в развиването на лайфстайла в България. Преди да разгласи името му съобщи, че носителят на тази купа е дебеличък.

Това вбеси Евгени Минчев, който му се надупи на сцената, а по-късно с жест сподели какъв брой е огромно мъжкото достолепие на самозабравилия се водещ. ВИП звездите незабавно започнаха да шушукат, че сред двамата мъже е изцяло допустимо да има остаряло другарство, което не е приключило с благополучен край.

Виктор се смути и знаейки острия език на Минчев реши да не продължи словесната война, а вместо това да се надсмива на нелепостите, които дрънкаше очевидно подпийналия пиар.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР