Евгени, Матю, Илия и Филип, по-познати като Гена, Жлъч, Григовор

...
Евгени, Матю, Илия и Филип, по-познати като Гена, Жлъч, Григовор
Коментари Харесай

10 г. So Called Crew: За яките хора и добрите времена

Евгени, Матю, Илия и Филип, по-познати като Гена, Жлъч, Григовор и Трашъра – хората от So Called Crew, които не стопират да приказват в темп на своето потомство към този момент цяло десетилетие. На „ строго секретна локация “ се срещаме с Гена и Жлъч.

Как се е трансформирал светът им за 10 години? „ Олеле, олеле първо беше израстване, чисто човешко, случиха ни се доста хубави неща, доста се забавлявахме, случиха ни се и някои тъжни неща, които бяха доста значими уроци и общо взето тази група постоянно е търчала по някакво въже сред едната и другата прекаленост “, обобщава Жлъч.
Снимка: Личен списък
Какво е избавило So Called Crew? „ Никой не може да те избави от това, което искаш, спасихме се най–вече с музика, тъй като аз персонално в случай че не върша музика, не знам какво бих правил, най–вероятно нищо “, дава отговор Гена.

Според Жлъч тук в действителност става дума за нужда, „ тъй като хората би трябвало да се оправят с някакви компликации, особена в международната столица на мрънкането, каквато е България, по този начин и би трябвало да се оправят с щастието си и несъмнено музиката ни е помогнала и за двете “.



Двамата са уверени, че 10-ата годишнина е единствено началото и имат още доста какво да кажат. В същото време са безапелационни: „ Няма да сме от тия рапъри, които се влачат трупешката години, откакто е трябвало да приключат “.

Кои са яките хора и какви са положителните времена? „ Особено в последните 17-18 месеца, всеки от нас би имал неща, които желае да прави, само че не може и всеки от нас би желал да бъде към хора с които си прекарал добре, тъй че те са тук, вътре “, дават отговор двамата.
Снимка: Личен списък
Днес е ден за размисъл. „ Според мен, всеки би трябвало да мисли дали се усеща самичък в България, в случай че се усеща самичък в България два пъти би трябвало да бъде по–мотивиран да отиде да гласоподава. Ако не, то е ясно, просто отиваш. Бога ми, толкоз постепенно се случват хубавите неща тук, можем да го забързаме това, изключително нашето потомство, което по този начин или другояче живее бързо и бързо поема и бързо изхвърля би трябвало към този момент да се сетим кой би трябвало да бъде претрупан с отговорност и кой би трябвало да бъде претрупан с там какво ти дават в пандиза: одеялце, малко транзисторче… “, разсъждава на глас Жлъч и приканва „ всеки да си излезе от балончето “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР