Евгени Иванов-Пушката може да стане мениджър на националния ни отбор

...
Евгени Иванов-Пушката може да стане мениджър на националния ни отбор
Коментари Харесай

Уволниха тихомълком човек от щаба на Пранди в националния

Евгени Иванов-Пушката може да стане управител на националния ни тим по волейбол при мъжете. Бившият централен блокировач е измежду разновидностите да заеме поста на досегашния подобен Стефан Чолаков, който изненадващо е бил освободен, научи " Тема Спорт ". Слуховете гласят, че Иванов е гласен за мястото на тийм управител за олимпийската подготовка в Берлин през януари.

Причината за смяната обаче остава неразбираема. Една от главните версии за решението е обвързвана с работата на Чолаков в Левски при президента на сините Владимир Николов, който е една от главните фигури в Инициативния комитет, оповестил се за свалянето на Инженера от власт. Самият Чолаков призна, че никой от федерацията не се е свързал с него, с цел да му заяви, че към този момент не е управител на представителния ни отбор. Той показа, че решението не е на база работата му, а е по-скоро политическо такова в резултат на последните събития към централата.

" От месец и половина работя по организацията на олимпийската подготовка, съвсем всичко е направено, напреднали сме доста дружно със Силвано Пранди, тъй че не виждам повода да е обвързвана с работата ми. Жалко е, че по този метод се случват нещата. Аз съм към този момент шест години част от този тим, бях при Камило Плачи и Пламен Константинов и за мен това е политическо решение. Не виждам друга причина. Доколкото знам, това е решение на Лазаров, подбудено от протичащото се в последните две седмици и това, че аз работя в Левски през годината. С Данчо Лазаров даже се чухме и обсъдихме подготовката, само че не е имало такива индикации, тъй че след началото на тази акция очевидно нещо се е трансформирало. Ако имаха нещо срещу работата ми, можеха да ми кажат след европейското състезание, че ще търсят заместител. Не го направиха, а го вършат в този момент... Аз работата съм си я приключил, само че очевидно търсят проблемите не там, където съществуват. Жалко е, само че това е ситуацията ", разяснява пред " Тема Спорт " Стефан Чолаков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР