Евгени Генчев седна на диванчето срещу Сашо Кадиев в Преди

...
Евгени Генчев седна на диванчето срещу Сашо Кадиев в Преди
Коментари Харесай

Взрив в ефира: Сашо Кадиев на два пъти обиди Валерия пред Евгени Генчев! (ВИЖ ТУК)

Евгени Генчев седна на диванчето против Сашо Кадиев в " Преди обед " през днешния ден. Разбира се, пианистът беше самичък, без половинката си Валерия Георгиева. Казваме " несъмнено ", тъй като няма да забравим по какъв начин Валерия се вбеси на Сашо Кадиев по време на последното си посещение при него и даде обещание кракът й към този момент да не стъпи там.

Тогава Кадиев се заяде с нея напълно искрено и непосредствено като я попиля поради веганските й разбирания. Тонът му бе всичко друго, само че не и другарски, а Вал се докара до сълзи.

Е, през днешния ден се потвърди, че заяждането на Кадиев въобще не е било инцидентно, а той по този начин или другояче не харесва въобще Валерия. Водещият си разреши да я обиди на два пъти пред годеника й Евгени Генчев, въпреки той да съобщи, че се обличат и връзката им е реалност, макар писанията.

Мамин Сашко искрено си изстреля, че Георгиева е жена с ужасяващ темперамент и се учуди по какъв начин Генчо я търпи. Пианистът опита да я отбрани като показа, че не желае " лесна и покорна " женичка, само че Кадиев продължи: " Добре де, но с всичките й тези дела и прочие, абе не ти ли писва, бе?! Не ти ли е скучно?! "...

Дори най-наивните фенове прозряха отношението на Сашо, който даже не съумя да изрече думата " красива " за Валерия. Тръгна да я споделя и (случайно или не) я огелпи три-четири пъти.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР