Евгени Генчев определено показва ниво и класа, които са чужди

...
Евгени Генчев определено показва ниво и класа, които са чужди
Коментари Харесай

"Окей" е новото "много мило": Подиграват Евгени Генчев, бил много "западен"

Евгени Генчев несъмнено демонстрира равнище и класа, които са непознати за доста хора у нас. Той обаче, за разлика от Виктор Стоянов, е много безапелационен в дейностите си.

Срещите му с девойките досега са посочили, че е праволинеен и няма да търпи произволи. Детегледачката Теодора си отпътува, тъй като заплете скандал с Мони, а по-късно даже я атакува. Евгени стремително я изгони, а след нея последва и Кристина.

Виж още: Малката щерка на Фатик е зверско парче: Адриана, която тъне в благосъстояние и лукс

Грациозната Кристина обра много хейт след първата си среща с Евгени. Мацката демонстрираше много неприятни обществени умения по време на сантименталната среща, а това несъмнено си личеше. Генчев не съумя да предразположи хубавицата, а всички видяхме, че се постара много. Е, той работи бързо - освободи се от нея. Виктор Стоянов бе цялостна диаметралност, тъй като даваше късмет на доста девойки.

Виж още: Въпреки хейта поради Hell's Kitchen: Виктория Капитонова се похвали - живее живота на фантазиите си! 

На този декор в нета се появиха смешки, че Евгени Генчев е заменил обичаната фраза " доста благо " с друга - " окей ". Гената на всяко изречение споделя " окей ", само че хора... не го ли прави това съвсем всеки един от нас!? Не твърдим, че е...добре да го вършим, а и се водят задоволително разногласия за чуждиците, превлези българските медии, само че дано хвърли камъка оня, който не го прави. 

Други пък дефинираха Генчев за " доста западен ", само че не излиза наяве с кое. Явно джентълменското отношение, за някои хора, не е от голяма важност, както и културното изложение... само че въпреки всичко живеем в страната на " самопрецЕнящите се ".

Виж още: Изгонената Кристина с намек! Каква е същинската причина да си тръгне от " Ергенът "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР