Евгени Генчев не усеща липсата на предаването Ергенът“ и не

...
Евгени Генчев не усеща липсата на предаването Ергенът“ и не
Коментари Харесай

Мина на студени душове! Евгени с тежки признания за момите от „Ергенът“: Никак не ми липсват

Евгени Генчев не усеща неналичието на предаването „ Ергенът “ и не би взел участие още веднъж в него, показа самият той. Пианистът дава отговор на въпроси на почитатели в инстаграм, само че диалогът видя единствено Hotnews.bg и през днешния ден той не е наличен. На въпрос би ли взел участие още веднъж в „ Ергенът “ пловдивчанинът отговори негативно, само че се застрахова, че човек в никакъв случай не трябва да споделя в никакъв случай. Той обаче е безапелационен, че срещите и коктейлите с момите в Турция никак не му липсват.
Евгени не познава новият ерген Алекс, само че признава изгодите от шоуто, което го направи национално прочут. Категоричен е, че с множеството участници е в положителни връзки.
„ Имах прелестни и неповторими прекарвания там, които постоянно ще си припомням. Запознах се с скъпи, дълбоки и разнородни хора. Някой от тях мога да назовавам в този момент другари. само че това премеждие се изживява един път. Няма защо да го рециклирам в главата си “.
Пианистът, който е вегетарианец, стартира деня си доста рано заран още по изгрев слънце с йога и леден душ, а едвам по-късно закусва. Очевидно е и религиозен, щом става от дясна страна на леглото. Това прави сутрините му много заети и лишени от други приятни занимания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР