Евгени Генчев не се реши да прави концерт в София

...
Евгени Генчев не се реши да прави концерт в София
Коментари Харесай

Евгени Генчев свири на ушенце в столична кръчма

Евгени Генчев не се реши да прави концерт в София тази пролет, когато освети с наличието си Пловдив, Бургас и Варна, само че пък се кани да свири в столична механа. Музикантът сякаш е огромен пианист и страшна звезда на Запад, а вместо да се опита да изпълни зала 1 на НДК, както подхожда на създател с сходен статус, ще цялостни заведение с клиенти, които ще дъвчат и пият, до момента в който им свири.

Ако желаете Евгени Генчев да ви свири на ушенце по време на вечеря, няма да ви е доста мъчно да го постигнете. Струва 140 лв., колкото би коствал билет за хубаво място в партера на зала 1 на НДК, в случай че пианистът беше решил да свири там. Само че той по неразбираеми аргументи към този момент не счита да се изявява в концерна зала в София, а избира да свири за декор на специфична бутикова вечеря в ресторант в столичния квартал " Симеоново ".

Тези 140 лв., които клиентите заплащат за вход, обезпечават куверт за 3-степенно меню в заведението – най-вероятно салата, главно ядене и десерт.

" Обещаваме ти приятна музика, страхотна атмосфера, положително въодушевление и вкусно 3-степенно меню! ", е написано в поканата за специфичната вечеря като е посочен и телефон за резервация, написа " Уикенд ".

Самият Евгени очевидно не се тормози да работи в механа, въпреки да се хвали, че по принцип не свири по заведения за хранене, а на подиуми със звезди като Том Джоунс и Лейди Гага.

В България сме го виждали единствено с челиста Лука Шулич и с родни величия от рода на Папи Ханс, Виктория Георгиева, а в " Ергенът " с певицата Джия, която се опита да извърши под неговия акомпанимент шлагер от кино лентата " Роди се звезда " с Лейди Гага.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР