Евгени Димитров-Маестрото няма време за младата си жена, защото е

...
Евгени Димитров-Маестрото няма време за младата си жена, защото е
Коментари Харесай

Маестрото изплака: Две години живях в ада

Евгени Димитров-Маестрото няма време за младата си жена, тъй като е в трескаво търсене на запалянковци, които да вземат участие в новото предаване „ Бягство към успеха “. То ще се излъчва наесен, по Би Ти Ви и в случай че се окаже сполучливо, за екипа на Слави Трифонов няма да има затворени порти освен в тази телевизия, само че и в другите огромни.

55-годишният Димитров е освен надарен музикант, само че умее да управлява работата в екип в телевизионния свят. „ Той е доста добър уредник и доста добър продуцент. Продуцирал е доста наши телевизионни излъчвания, които сме правили, тъй че има голям опит и като водач ”, хвали го Трифонов в книгата си „ За мен е чест ”. Затова не е чудно, че тъкмо Евгени бе назначен на 4 ноември 2019 година за шеф на малкия екран на Слави „ Седем-осми ”. Тя потегли с доста упования от страна на феновете, само че през днешния ден е платена въпреки и единствено за 78 стотинки на месец. „ Много ми се искаше да успеем да се устояваме единствено с реклами, с цел да доближаваме до всички клиенти, само че стана невероятно. Никой не желае да има нови играчи на пазара ”, изяснява разпоредбите на сложната телевизионна игра Евгени.

Той обаче твърдо съблюдава нарежданията на Слави да се грижи всички от чиновници на телевизия „ Седем-осми ” да си получават заплатите в точния момент и никой да не бъде оставен без работа. „ За нас думата „ екип ” е свещена ”, отсича Димитров. Затова за новото предаване ще разчита на доста от хората в Би Ти Ви, с които е работил през тези 19 години, когато се излъчваше „ Шоуто на Слави ”.

„ Да кажа, че не съм поддържал контакти, откогато напуснахме – не мога. Най-хубавите ни 19 години от живота минаха в тази телевизия. Ние сме от първата година, през цялото време на Би Ти Ви. С хора от екипа на малкия екран сме правили освен шоуто, само че и други излъчвания: „ Мюзик айдъл ”, „ Сървайвър ”, „ Гласът на България ”, „ Денсинг старс ”, припомня Маестрото. Че е поддържал връзки с сътрудниците си от първата частна телевизия стана кристално ясно на всички, откакто се ожени през лятото на 2023 година за новинарката Виктория Готева.

Журналистката от Пазарджик, която оповестява протичащото се по света и у нас, е по-малка от брачна половинка си с 26 години. Маестрото, който е композитор на огромна част от шлагерите на „ Ку-ку бенд ”, й посветил специфична ария, която нарекъл „ Искам те ”. „ В началото бе единствено за пиано. Написах я, изпратих й я. Получи се доста специфичен миг за нас двамата ”, подвига завесата за персоналния си живот Маестрото. За гърба си той има един брак с певицата Мишел. Тя е майка и на първородния му наследник Венелин, който е по-голям от новата си мащеха с една година.

Разводът на родителите му идва, откакто Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следващата дама, която съумява да плени сърцето на Евгени Димитров, е рекламистката Ела Наумова, която тогава към момента е студентка. През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуща този свят, когато е единствено на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до през днешния ден е най-голямата покруса в живота на Димитров.

„ Две години живях в пъкъла ”, признава той след време, предизвикан от битката на майките на деца с увреждания, чиито митинги в „ Шоуто на Слави ” настойчиво поддържат. Смъртта на детето поставя завършек на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерина от „ Магаданс ” Нели Желева, която му ражда наследник.

За връзката на Виктория Готева с шефа на „ Ку-ку бенд ” за първи път се приказва още от 2021 година Двамата обаче не се появяват дружно на всемирски събития и не обявяват връзките си до сватбата предходната година на морския бряг. Въпреки слуховете, че са я вдигнали, тъй като Виктория чака бебе, тя все не е станала майка. Едва ли ще подари Евгени с четвърто дете скоро тъй като в този момент за музиканта, най-важното е „ Бягство към успеха ” да се хареса на феновете и той дружно с Трифонов да продължат вършат излъчвания за огромните малките екрани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР