Everything to Nothing е новият сингъл на българския музикант и

...
Everything to Nothing е новият сингъл на българския музикант и
Коментари Харесай

Българският музикант Жан Мар с нов сингъл |

" Everything to Nothing " е новият сингъл на българския музикант и артист Жан Мар , който живее и твори в Швейцария.

Песента, чийто видеоклип излиза през днешния ден, е по текст и музиката на самия Жан Мар, а по аранжимента и записите работи с Краси Тодоров (Михаела Филева, Графа, Jeremy?) и Ташо Колев (Jeremy?).

Певецът към този момент нашумя у нас с песента „ Спомени “, по стихове на Петя Дубарова. В новата ария той си партнира с четвъртфиналистката от третия сезон на „ Гласът на България “ Мария Маринова (Макая), а песента е въодушевена от персоналните прекарвания на музиканта и загубата на една обич.

Това е обич, която изцяло ме промени. Кармична обич, която пристигна в доста сложен миг, всеки се беше затворил в себе си, а най-после аз останах самичък с моите мисли, страхове и болежка. Понякога кармичната обич навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, единствено с цел да ни „ изпепели “ и да си тръгне. “ – споделя артистът.

Клипът към песента е дело на режисьора Васил Стефанов, Стефи Николова и техния екип. В него те описват историята на двама души, които последователно губят „ светлината сред тях “.

Локацията за снимането на видеото е горската стъклена къща на Борис от известния сериал „ Скъпи наследници “.

Жан Мар е най-популярният български реализатор в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радио ефира с песента си „ Love is “, която към този момент четвърта година продължава да се върти по локалните радиостанции, следвана от „ Hold On “, която също се радва на мощни ротации в локалния радио ефир.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР