Евертън загуби домакинството си на Манчестър Юнайтед в среща от

...
Евертън загуби домакинството си на Манчестър Юнайтед в среща от
Коментари Харесай

Класен Юнайтед отказа Евертън насред Ливърпул

Евертън загуби семейството си на Манчестър Юнайтед в среща от 22-ия кръг на Висшата лига.

Двубоят на " Гудисън Парк " приключи при резултат 0:2. Първото попадение бе дело на Антони Марсиал, разписал се след 57 минути игра, а второто осъществя Лингард 9 минути преди последния съдийски сигнал.

 Снимка 331594
Източник:

Домакините не са във допустимо най-хубавата си серия и не познават усета на триумфа в четири следващи срещи.

Юнайтед пък е малтретиран от кадрови проблеми и твърдо навън за днешната среща бяха Карик, Фелайни, Бейли, Ибрахимович и Лукаку.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 Евертън - Манчестър Юнайтед 0:2, голове на Марсиал и Лингард! онлайн
Евертън - Манчестър Юнайтед 0:2, голове на Марсиал и Лингард!

Рууни излиза против някогашния си отбор

Първото полувреме започва вихрено и за двете единайсеторки, като още при започване на срещата те имаха действителни благоприятни условия да стигнат до откриващо попадение.

Най-деен в редиците на домакините беше Уейн Рууни. Бившият " червен демон " използваше всеки късмет да предизвика защитата на противника.

Негови центрирания в наказателното поле на няколко пъти стресираха съществено защитата на манчестърци, само че последвалите завършващи изстрели на Холгейт и Ниасе не бяха задоволително точни и надлежно не носеха действителна заплаха за Юнайтед.

 Снимка 331593
Източник:

На противоположния край от игрището Лингард и Ерера не пропускаха късмет да заплашват съперниковата врата, само че ударите им по този начин и не пробиха съпротивата на Пикфорд.

Вратарят на домакините сподели забележителни умения и при далечните изстрели на Погба, а на два пъти действително бе избавен само от спортния късмет, откакто опити на французина прекосяваха на сантиметри от задачата.

 Снимка 331598
Източник:

Така или другояче голове, в границите на първата част от конфликта, не бяха маркирани.

Първото попадение в срещата бе осъществено от Антони Марсиал, разписал се след 57 минути игра. Това бе превъзходен метод за футболиста на гостите да затвърди положителното си показване в днешния дуел.



Точка на разногласието постави Джеси Лингард, който 9 минути преди края на мача означи гол-красавец от границата на наказателното поле, давайки ясна индикация за това кой ще бъде крайният победител в конфликта.

 Снимка 331591
Източник:

Така Юнайтед краткотрайно застава на второто място в класирането, като разполага с 47 точки - две повече, само че и мач в задатък пред третия Челси.

Евертън резервира деветата си позиция.

 Снимка 331596
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР