Евертън отново започна по кошмарен начин новия сезон във Висшата

...
Евертън отново започна по кошмарен начин новия сезон във Висшата
Коментари Харесай

Проблемите за Евертън продължават

Евертън още веднъж стартира по призрачен метод новия сезон във Висшата лига. „ Карамелите “ позволиха две провали, а вчерашното им показване против Астън Вила бе повече от недопустимо. Загубата с 0:4 идва ясно да покаже, че отборът от Мърсисайд още веднъж ще страда и през актуалната акция.

Колкото и рано да е за заключения, головата разлика от 0:5 сигурно стряска почитателите, а в клуба явно би трябвало да са наясно, че няма все да ги покрива шансът, и все в миналото Евертън просто ще изпадне от британския хайлайф. За Шон Дайш и компания притеснителните знаци са толкоз доста, а травмите не престават да валят с цялостна мощ.

От своя страна, мениджърът пожела още нови попълнения, само че дали те ще бъдат привлечени от управлението, ще разберем до затварянето на трансферния прозорец.

„ Трябват ни нови футболисти, това е истината. Само по този начин можем да повишим конкуренцията в състава, и да вдигнем класата. Не желая да се вършат нещастия от една загуба, макар тежкия резултат за нас. Единственото, което можем да създадем е да продължим да работим, а аз мощно се надявам, че ще успеем да излезем от тази сложна обстановка, в която се намираме “, сподели Дайш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР