Евертън е поставил бомбастична цена от 70 милиона паунда на

...
Евертън е поставил бомбастична цена от 70 милиона паунда на
Коментари Харесай

Евертън иска 70 милиона паунда за Мойс Кийн

Евертън е сложил бомбастична цена от 70 милиона паунда на нападателя Мойс Кийн, твърди трансферният специалист Фабрицио Романо. 20-годишният гений сега е чартърен в Пари Сен Жермен. Той възроди кариерата си на " Парк де Пренс " и още веднъж сподели за какво е определян като един от най-големите гении в европейския футбол, като към този момент има 16 гола и 1 асистенция за френския първенец.

Отличното му показване към този момент е убедило шефовете на ПСЖ да изплатят напълно правата му. От Евертън обаче не считат да изтърван гения толкоз елементарно, без значение, че той не съумя да се наложи на " Гудисън Парк ". Мърсисайдци желаят да изстискат оптимално най-високата цена за италианеца, за който заплатиха 27,5 милиона евро на Ювентус през 2017 година.

Това самобитно " извиване на ръцете " от страна на Евертън обаче надали ще се хареса на шефовете на ПСЖ, които може и да преценяват, че тази сума е нереално висока, изключително в актуалната обстановка с пандемията от ковид, която мощно оряза бюджетите на тимовете. Така че няма да е изненада, в случай че парижани върнат Кийн на " Гудисън Парк " след приключването на наема му. 20-годишният футболист има контракт с Евертън за още три години.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР