Everspin и SilTerra ще отговарят на нарасналото пазарно търсенеMRAM паметите

...
Everspin и SilTerra ще отговарят на нарасналото пазарно търсенеMRAM паметите
Коментари Харесай

Компании се обединяват за производство на MRAM памети

Everspin и SilTerra ще дават отговор на повишеното пазарно търсене

MRAM паметите са сериозно значими за някои браншове от промишлеността

Две софтуерни компании сплотяват старания в производството на памети от вида MRAM – енергийно-независима магниторезистивна памет с случаен достъп, която може да размени DRAM в близка вероятност.

Everspin Technologies, профилирана в MRAM паметите, подписа дълготрайно съглашение с производителя на полупроводникови артикули SilTerra. Целта е създаване на спомагателни индустриални мощности за памети Toggle MRAM.
още по тематиката
Партньорството е част от тристранно съглашение сред Everspin, SilTerra и Bosch Sensortec – лицензиант на интелектуална благосъстоятелност на Everspin, обвързвана с сензори на тунелен магниторезистивен резултат (TMR).

Обединението идва в отговор на възходящото търсене на памети Toggle MRAM в индустрията, компютърната промишленост, медицината и транспортния бранш, където бързата и надеждна енергийно-независима памет е от сериозно значение.

Очаква се новото произвеждане на MRAM памети да стартира през 2020 година Паралелно с него, Everspin ще продължи да употребява индустриалната си линия в Съединени американски щати за памети Toggle MRAM и сензори TMR в границите на съглашение с NXP,.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР