Евентуално завръщане на Неймар в Испания ще означава, че бразилецът

...
Евентуално завръщане на Неймар в Испания ще означава, че бразилецът
Коментари Харесай

ПСЖ постави умопомрачителна цена на Неймар

Евентуално завръщане на Неймар в Испания ще значи, че бразилецът ще счупи личния си връх за най-скъп трансфер в историята на футбола. Шефовете на Пари Сен Жермен са склонни да се разделят с нападателя, само че за не по-малко от 300 млн. евро, осведоми “Le Parisien”. Сама по себе си цената е непостижима и за Барселона, и за Реал Мадрид, тъй като двата клуба към този момент вложиха съществени суми в привличането на нови попълнения и не могат да си разрешат да нарушат финансовия феърплей.

Естествено, допустимо е да се стигне и до компромисно решение, при което от ПСЖ да се съгласят да получат по-малко пари, само че в подмяна да вземат мечтани от тях играчи. Набелязаният от Реал Мадрид е Каземиро, а при положение на договорка с Барселона към Париж могат да поемат Иван Ракитич, Самюел Юмтити и Усман Дембеле.

Едно е несъмнено - самият Неймар избира да облече още веднъж екипа на Барса. ”Sport” написа, че съблекалнята на каталунския гранд е “за” завръщането на бразилеца. Нещо повече - Лионел Меси е измежду футболистите, които най-вече упорстват шефовете на клуба да създадат нужното, с цел да доведат 27-годишния нападател. Други от играчите също са звъняли на Неймар, с цел да го убедят, че е добре пристигнал на “Камп Ноу”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР