Евентуално посегателство върху териториалната цялост и суверенитета на Украйна ще

...
Евентуално посегателство върху териториалната цялост и суверенитета на Украйна ще
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Посегателство върху териториалната цялост на Украйна ще има сериозни последици за Русия

" Евентуално посягане върху териториалната целокупност и суверенитета на Украйна ще има съществени последствия за Русия ", това сподели немският канцлер Олаф Шолц, съобщи ТАСС.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 227
Ръководителят на държавното управление на Федералната република одобри през днешния ден в Берлин френския президент Еманюел Маркон и президента на Полша Анджей Дуда.

" Нашата обща цел е една – да не  допуснем война в Европа. Ние сме за разговор и за решение на актуалната рецесия. В същото време нашите три страни акцентират, че в случай че Москва извърши експанзия против прилежащата си страна, Русия ще понесе доста тежки последствия от икономическо, политическо и даже геостратегическо естество ", сподели още канцлерът.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 227  Главата на украинските католици е поканил папата да пристигна в Украйна, с цел да спомага за мира Главата на украинските католици е поканил папата да пристигна в Украйна, с цел да спомага за мира  Германският външен министър посети фронтовата линия в Източна Украйна Германският външен министър посети фронтовата линия в Източна Украйна  Еманюел Макрон дойде в Берлин за диалози по украинската рецесия Еманюел Макрон дойде в Берлин за диалози по украинската криза
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР