Евентуална изненадваща инвазия на САЩ и Полша в Западна Украйна

...
Евентуална изненадваща инвазия на САЩ и Полша в Западна Украйна
Коментари Харесай

Макгрегър: Нахлуването на САЩ и Полша в Украйна би станало катастрофа

Евентуална изненадваща инвазия на Съединени американски щати и Полша в Западна Украйна би довела до конфликт с Русия и до злополука. Това твърди някогашният консултант на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър, оповестява RT.

„ Много американци, някои от които носят военни униформи, са мощно загрижени, че може да бъде взето ненадейно решение за изпращане на американски и полски войски в Западна Украйна “, сподели специалистът.

Един необмислен ход би довел до директен контакт с съветската войска и би бил равноценен на злополука, споделя Макгрегър.

По-рано полският министър председател Матеуш Моравецки съобщи, че провалянето на Украйна в спора с Русия може да бъде началото на края на златния век на Запада, само че успеха на Киев може да се трансформира във фактор за подсилване на икономическата мощност на западните страни.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР